Skolecup i Nordals Idrætscenter

13. september 2017 Kultur

Fra den 27.-29. oktober indbyder Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen til Skolecup 2017 i Nordals Idrætscenter.

Skolecup er indendørs fodbold og for alle 0.-9. klasser på skoler i gammel Nordborg, Augustenborg og Sydals kommune. Et hold må bestå af 4 spillere plus maks 3 udskiftningsspillere. Alle hold skal som minimum have én pige på banen ad gangen. Holdene spiller mod hinanden årgangsvis og det koster kun 250 kr. pr hold.

Forældre og lærere har også muligheden for at dyste på banen, når der søndag spilles om en flot vandrepokal i forældrerækken, skriver Nord-Als Boldklub og skolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Invitationerne er på vej ud på skolerne og sidste tilmelding er den 29. september.

Både planlægning og afvikling af Skolecup 2017 sker i et samarbejde mellem Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen. På stævnedagene vil frivillige fra Nord-Als Boldklub og elever og ansatte fra Nordals Skolen hjælpe til.

For spillere vil der ud over en sjov fodboldoplevelse være pokaler, medaljer og mindre præmier at vinde, mens tilskuere også vil have mulighed for at opleve en dejlig stemning i hallen. Skolecup 2017 er et oplagt klasse-arrangement, hvor både forældre og børn vil have mulighed for socialt samvær uanset om man spiller fodbold eller ej. Alle er velkomne: Såvel fodboldspillere – som ikke fodboldspillere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...