Skolecup i Nordals Idrætscenter

13. september 2017 Kultur

Fra den 27.-29. oktober indbyder Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen til Skolecup 2017 i Nordals Idrætscenter.

Skolecup er indendørs fodbold og for alle 0.-9. klasser på skoler i gammel Nordborg, Augustenborg og Sydals kommune. Et hold må bestå af 4 spillere plus maks 3 udskiftningsspillere. Alle hold skal som minimum have én pige på banen ad gangen. Holdene spiller mod hinanden årgangsvis og det koster kun 250 kr. pr hold.

Forældre og lærere har også muligheden for at dyste på banen, når der søndag spilles om en flot vandrepokal i forældrerækken, skriver Nord-Als Boldklub og skolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Invitationerne er på vej ud på skolerne og sidste tilmelding er den 29. september.

Både planlægning og afvikling af Skolecup 2017 sker i et samarbejde mellem Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen. På stævnedagene vil frivillige fra Nord-Als Boldklub og elever og ansatte fra Nordals Skolen hjælpe til.

For spillere vil der ud over en sjov fodboldoplevelse være pokaler, medaljer og mindre præmier at vinde, mens tilskuere også vil have mulighed for at opleve en dejlig stemning i hallen. Skolecup 2017 er et oplagt klasse-arrangement, hvor både forældre og børn vil have mulighed for socialt samvær uanset om man spiller fodbold eller ej. Alle er velkomne: Såvel fodboldspillere – som ikke fodboldspillere.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...