Skoleelever skal på overarbejde

12. august 2013 Uncategorized

Folkeskoler i Sønderborg må selv sørge for, at indhente de mistede timer, som lockouten medførte. Flere elever kan altså forberede sig på at tilbringe flere timer på skolebænken i det nye skoleår.

Under forårets lockout mellem landets kommuner og folkeskoler mistede eleverne i Sønderborg 19.156 klokketimer. Men ligesom i alle andre kommuner i landet er opgaven med at indhente de mistede timer lagt ud på hver enkelt skole, oplyser dr.syd.

– Opgaverne er så forskellige fra sted til sted, at skolerne selv må sørge for, at de timer bliver indhentet inden for de næste to til tre år, siger direktør Jette Østergaard fra Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det eneste, kommunen har bedt skolerne om, er at indberette den samlede antal mistede timer, så det sikres, at minimumtimetallet bliver opfyldt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...