Skoleelever skal på overarbejde

12. august 2013 Uncategorized

Folkeskoler i Sønderborg må selv sørge for, at indhente de mistede timer, som lockouten medførte. Flere elever kan altså forberede sig på at tilbringe flere timer på skolebænken i det nye skoleår.

Under forårets lockout mellem landets kommuner og folkeskoler mistede eleverne i Sønderborg 19.156 klokketimer. Men ligesom i alle andre kommuner i landet er opgaven med at indhente de mistede timer lagt ud på hver enkelt skole, oplyser dr.syd.

– Opgaverne er så forskellige fra sted til sted, at skolerne selv må sørge for, at de timer bliver indhentet inden for de næste to til tre år, siger direktør Jette Østergaard fra Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det eneste, kommunen har bedt skolerne om, er at indberette den samlede antal mistede timer, så det sikres, at minimumtimetallet bliver opfyldt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 KV21, Politik, Gråsten

KV21: XFactor-Emil vil alligevel ikke stille op for Radikale Venstre

13. maj 2021 KV21

Radikale Venstre har tabt deres spidskandidat til Kommunalvalget 2021 i Sønderborg, fordi Emil Wismann Kirkebæk-Jensen netop har trukket sit kandidatur. “Det er brandærgerligt, fordi Sønderborg har brug for en stærk radikal stemme i byrådet, som kan være garant for en sund økonomi, skøn natur og mere tillid til de kommunalt ansatte”, siger formand Anders Sonne […]

Læs mere...