Skoleelever skal på overarbejde

12. august 2013 Uncategorized

Folkeskoler i Sønderborg må selv sørge for, at indhente de mistede timer, som lockouten medførte. Flere elever kan altså forberede sig på at tilbringe flere timer på skolebænken i det nye skoleår.

Under forårets lockout mellem landets kommuner og folkeskoler mistede eleverne i Sønderborg 19.156 klokketimer. Men ligesom i alle andre kommuner i landet er opgaven med at indhente de mistede timer lagt ud på hver enkelt skole, oplyser dr.syd.

– Opgaverne er så forskellige fra sted til sted, at skolerne selv må sørge for, at de timer bliver indhentet inden for de næste to til tre år, siger direktør Jette Østergaard fra Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det eneste, kommunen har bedt skolerne om, er at indberette den samlede antal mistede timer, så det sikres, at minimumtimetallet bliver opfyldt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...