Skøn Sønderborghus-aften med Esben Munk og Katinka

16. februar 2019 Kultur

Esben Munk skriver sange, der handler om det at vokse op som et barn blandt voksne, der er blevet lige glade med hinanden.

Om selv at blive voksen i et samfund, hvor alle de andre har glemt, hvordan det er at være barn.

Lørdag aften åbnede han for aftenen med en lille håndfuld sange, hvor der var en, der handlede om en dreng fra skolen, som både forældre og klæassekammerater var ligeglade med. Og så pludselig se ham på Klostertorvet i Aarhus, hvor han stod sammen med alle bumserne og solgte Hus Forbi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Esben Munk har tankevækkende sange nok til en hel aften og mere til, men hans opgave var at lægge op til Katinka.

Katinkas koncert startede blidt og smukt med bandets guitarist, der med sit fingerspil, nærmest åbnede sluserne for Katinkas univers, som et pænt stort publikum ventede på at opleve.

Det blev en god koncert og med til tider meget vrede tekster, der blev leveret, som kun Katinka selv kan.

Teksterne fortæller, at Katinka har prøvet lidt af hvert, når det kommer til kærlighedslivet. Hun fortæller også om, hvor svært det var at acceptere, at en ku’ li’ hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er bange for du går – og bange for, du bli’r”, sang hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Døren åbnes og Energistyrelsen går videre med Lillebælt Syd Vindmøllepark

20. marts 2023 Erhverv

Så kom den gode nyhed: Energistyrelsen genoptager sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark. “Jeg er rigtig glad for, at fornuften har sejret, så sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Havvindmøllepark kan fortsætte. Det har været en helt uforståelig pause i en i forvejen lang proces, men nu kan vi endelig komme videre, og jeg håber at projektet senere […]

Læs mere...