Skov- og Naturstyrelsen lukker Nøffelskov Festival

20. marts 2018 Kultur

Nøffelskov festival blev startet af lokale ildsjæle, der kunne se, at det anlæg der bestod af sheltere, amfiteater og bålhytte, kunne danne rammen om en hyggelig lokal festival.

Den første festival løb af stablen den29 maj 2010, og der har siden hvert år i maj, været festival i Nøffelskoven. Skoven er med tiden vokset op, og er blevet en smuk lille naturperle som er godt besøgt.

Skov og Naturstyrelsen er nu af den mening, at vi ikke kan få lov til at bruge skoven til festival i dyrenes yngleperiode, som strækker sig fra d.15. marts til d.15. juli.

Vores ansøgning om at holde festival er derfor blevet afvist, skriover festivalledelsen i en pressemeddelelse.

Som de selv siger, ligger der ingen undersøgelser der viser at festivalen har, eller vil gøre skade og forstyrre dyrene i yngleperioden, men de henviser til loven, der siger, at man ikke må lave unødig støj i perioden.

Vi kan af praktiske grunde desværre ikke flytte festivalen til hverken før eller efter de datoer, og må derfor  konstatere, at sidste festival i skoven blev holdt i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil fra Festival udvalget derfor gerne sige tak til et trofast publikum, frivillige hjælpere, musikere og alle dem som har været medvirket til festivalen i alle årene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...