Skovby: Ballbreakers spiller koncert i Siloerne

13. august 2018 Kultur

20 sekunder er en evighed i Formel 1 og det er 20 år i Showbizz også.

Og 20 år i underholdningsbranchen er netop, hvad de lokale helte i Ballbreaker kan fejre i år.

Siden 1998 har de leveret en virkelighedstro hyldest til deres helte i AC/DC og i lighed med originalerne har der været et par udskiftninger undervejs. Men orkestret har altid fremstået stærkt og de kommer i den grad ud over scenekanten til deres koncerter. Ikke mindst på grund af en fantastisk figur i front med en vokal der ligger så tæt på virkelighedens, at man næppe kan høre forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ballbreakers. Foto: Ole Kæhler

Mange af de numre Ballbreaker spiller er meget ældre end de 20 år orkestret har på bagen. Både musikken og orkestret har altså en kvalitet, der holder i længden, skriver Soloerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ballbreaker har fået opbygget en trofast lokal fanskare gennem årerne og koncerten er en god mulighed for at gense og genhøre klassikerne og samtidig sige tak til orkestret for tyve års god og solid underholdning.

Inden Ballbreaker fyrer op for kedlerne i laden under Siloerne i Skovby spiller Fennec on Fire fra Odense. Det er et band på vej frem og de har allerede har fået en del opmærksomhed rundt på landets spillesteder.

De laver nogle flotte sange og har lovet at levere en solid gang tråd som opvarmning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tid, sted og billetter

Det er lørdag den 15. september kl. 20 at der er Rock’n Roll i Skovby og der slippes 150 gennem døren til denne fantastiske begivenhed i unikke rammer.

Billetterne koster 200 kroner stykket og kan købes hos Tøjeksperten i Gråsten og Nordborg og hos Wagner på Perlegade i Sønderborg.

Lokalt og internationalt kan de købes i Dagli’Brugsen i Skovby og online på Siloerne.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Kommune-økonomi: Meget afgørende at ‘Corona-lånet’ til byggeriet af logistikcentret kommer i hus

17. august 2022 Politik

I forbindelse med Corona-krisen fik Sønderborg og andre kommuner mulighed for at optage billige lån og sætte gang i en række bygge- og renoveringsprojekter – til gavn for kommuner og lokale håndværkere. Et af de lokale byggeprojekter er det kommende Logistik- og Servicecenter, hvor der holdes rejsegilde på fredag – og byggeriet kommer til at […]

Læs mere...