Skovby Blues klar til 10års jubilæum

11. juni 2018 Kultur

Skovby Blues mente, at de sidste år holdt 10 års jubilæum.

Imidlertid kunne en gæst med regnekundskaberne i orden oplyse arrangørerne om, at det var 10. gang – men ikke 10. år der var tale om.

Derfor kan foreningen igen i år holde et jubilæumsarrangement.

Og konceptet er blevet fastholdt gennem årene, forsikrer foreningens formand Klaus Erler:

“Vi er ikke i blues for business – men for at skabe et fælles og afslappet familiært rum til musikerne og gæsterne, så vi alle – også de frivillige medarbejdere – får en fantastisk oplevelse”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nægter at vokse

En del af konceptet er, at Skovby Blues nægter at vokse sig større.

Foreningen sælger maksimalt 150 billetter og næsten halvdelen af dem blev solgt til gæsterne ved sidste års festival – uden køberne kendte andet end datoen for arrangementet.

“Det betragter vi som en stor anerkendelse, men også som en forpligtelse, der er gensidig. Vi kan kun skabe rammerne – gæsterne skal skabe festen – og det gør de”, siger Klaus Erler.

Igen i år er det en skønsom blanding af lokale og nationale kunstnere der skal underholde hinanden og gæsterne ved Skovby Blues.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Danmarks bedste fortolker af rootsblues, H.P. Lange, er fast inventar og blev på forespørgsel booket af gæsterne igen sidste år”, siger formanden.

I år kommer han med sin trio.

Og så der er besøg af Danmarksmestrene i Blues fra 2016: The Cornfeds, der har et fantastisk forrygende og underholdende sceneshow.

Ligeledes vil Max Wolf, der er et kendt navn gennem mange år på den danske bluesscene, dukke op.

The Roughhaired Chickendogs og No Name Coverband & legendariske Børges Bluesband udgør det lokale krydderi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mississippi-rammer

Festivalen holder til den tidligere korn- og foderstof i Skovby og det er rammer der i den grad passer til blues. En optrædende musiker udtalte for nogle år siden:

” I den her lade har jeg spillet før…der lå den bare i Mississippi”.

Skovby Blues har det sigende slogan “Live Music, Free Dancing & Cold beer” og holdes i år i dagene 6. og 7.juli fra 17.00 til 24.00 begge dage.

En billet til de to dage koster 375 kroner og billetterne sælges fra Dagli’Brugsen i Skovby og www.skovbyblues.dk, hvor der også er mere information at finde om arrangementet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sønderborg

Kun 113 indbrud i Sønderborg i 2021

27. januar 2022 112

Botrygt har været gennem politiets opgørelser og har talt, hvor mange indbrud der har været i det forgangne år I Sønderborg er der sket en lille stigning på 4,6 procent – konkret er der anmeldt fem indbrud mere i 2021 end i 2020. Men 2020 tegnede sig også for et stort fald i forhold til […]

Læs mere...