Skovby Blues sælger billetter til stemningsfulde koncertdage

2. april 2017 Kultur

Det er i år ti år siden Foreningen Skovby Blues, bød ind til musik første gang.

Og konceptet er blevet fastholdt gennem årerne, forsikrer foreningens forkvinde Jette Abildboe.

“Vi er ikke i blues for business – men for at skabe et fælles og afslappet familiært rum til musikerne og gæsterne, så vi alle – også de frivillige medarbejdere – får en fantastisk oplevelse”.

En del af konceptet er, at Skovby Blues nægter at vokse sig større.

Foreningen sælger 160 billetter og halvdelen af disse blev solgt til gæsterne ved sidste års festival – uden køberne kendte andet end datoen for arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det betragter vi som en stor anerkendelse, men også som en forpligtelse, der er gensidig. Vi kan kun skabe rammerne – gæsterne skal skabe festen – og det gør de”

Igen i år er det en skønsom blanding af lokale, nationale og internationale kunstnere der skal underholde hinanden og gæsterne ved Skovby Blues.

Jette Abildboe siger i en pressemeddelelse:

“Danmarks bedste fortolker af rootsblues, H.P. Lange ,er fast inventar og han er med for tiende gang ud af ti mulige. Så får vi besøg af to af Danmarks sejeste orkestre, begge med årelang international erfaring og med mange anerkendelser og priser i skuffen, Ole Frimer Band og The Blues Overdrive”, siger forkvinden og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“The Roughhaired Chickendogs og No Name Coverband er nogle af de lokale optrædende og den amerikanske guitarhelt Alan Haynes fra Austin i Texas, har sammen med sin trio lovet, at lukke årets festival af med et ordentligt brag”.

For Jette Abildboe kommer de store oplevelser ofte, når musikerne går på besøg hos hinanden på scenen under en optræden.

“Der opstår nogle gyldne øjeblikke, når de faste rammer bliver brudt og improvisationen tvinger kunstneren til at udtrykke sin følelse i musikken her og  nu – uden at kende den i forvejen. De øjeblikke skaber magiske vibrationer i hele salen og i sådanne sekunder er jeg fyldt med lykkefølelse”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivalen holder til den tidligere korn- og foderstof i Skovby og det er rammer, der i den grad passer til blues. En optrædende musiker sagde for nogle år siden: “I den her lade har jeg spillet før…der lå den bare i Mississippi.”

Skovby Blues har det sigende slogan “Live Music, Free Dancing & Cold Beer” og holdes i år i dagene 30. juni og 1. juli.

En billet til de to dage koster 300 kroner og billetterne sælges fra Dagli’Brugsen i Skovby og på www.skovbyblues.dk, hvor der også er mere information at finde  om arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT havde kameraet med ved sidste års Skovby Blues og du kan se billederne her:

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...