Skynd dig at købe en billet til Park by Mens Cuts Knæk Cancer-aution

7. oktober 2019 Sønderborg

Lena Krag Schmidt fra Park by Mens Cut på Rådhustorvet har gang i salget af billetter til hendes eget Knæk Cancer-arrangement den 23. oktober klokken 19, hvor en række gavekort sættes på auktion og de højstbydende kan tage dem med sig.

Auktionen holdes i Park by Mens Cuts lokaler.

“Vi kommer med det, vi kalder fingermad, så der også er lidt lækkert at sætte tænderne i”, siger Pia Bartholiin fra Huset Blom.

“Selvfølgelig lægger vi også et gavekort ind i puljen, så vi også bidrager til, der kommer penge ind til Knæk Cancer”, siger restauratøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tøjbutikken Schlott kommer med et gavekort, så der kan bydes på en vinterjakke eller frakke – og i Outdoor i Centrum tænkes der alvorligt over, hvilken oplevelse, der skal laves et gavekort på. Huset Torré, Alsie Express og mange andre er også kommet med gavekort.

“Jeg er rigtigt glad for, at rigtigt mange forretningen, restauranter og virksomheder støtter mit arrangement”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT. Sidste år kunne hun sende hele 91.000 kroner til Knæk Cancer – og pengene kom ind via flødebollesalg, lotteri og auktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lena Krag Schmidt fortæller videre, at det er vigtigt, der kommer rigtigt mange ind i Park by Mens Cut og køber en billet, så de kan være med til at byde.

“Billetterne er klar og de koster 125 kroner. Ud over at billetten giver adgang til auktionen, så følger der lidt ‘fingermad’ og dejlig vin med – og der bydes også på livemusik”, siger Lena Krag Schmidt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...