Skynd dig at købe en billet til pigekorets julekoncerter

29. september 2017 Kultur

“Vi er i fuld gang med at øve sange om juletræer, nisser, engle og sne”, siger chefdirigent Mette Rasmussen om Sønderjysk Pigekor og Drengekors forberedelser til årets store julekoncerter: “Så’ det jul” i Alsion den 9. og 10. december.

“Sidste år blev vi overvældet af, hvor mange mennesker, der ville høre vores julekoncert, så i år laver vi to helt ens koncerter”, siger dirigenten.

“I alt vil 200 sangere og musikere medvirke i koncerterne, som ud over korsang rummer dans med Sønderjyllands Danseakademi og Als Performance Akademi, musik med Grarup Kvartet og musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester, og så – naturligvis – julehistorier fortalt af konferencier Flemming Nissen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en økonomisk satsning at lave to koncerter, så vi håber, at rigtig mange vil købe billet”, siger Mette Rasmussen.

“Salen vil emme af julestemning, sne og nisser, så der er noget at glæde sig til”.

Billetter kan købes via korets hjemmeside sjpigekor.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...