Skynd dig at købe en billet til pigekorets julekoncerter

29. september 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

“Vi er i fuld gang med at øve sange om juletræer, nisser, engle og sne”, siger chefdirigent Mette Rasmussen om Sønderjysk Pigekor og Drengekors forberedelser til årets store julekoncerter: “Så’ det jul” i Alsion den 9. og 10. december.

“Sidste år blev vi overvældet af, hvor mange mennesker, der ville høre vores julekoncert, så i år laver vi to helt ens koncerter”, siger dirigenten.

“I alt vil 200 sangere og musikere medvirke i koncerterne, som ud over korsang rummer dans med Sønderjyllands Danseakademi og Als Performance Akademi, musik med Grarup Kvartet og musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester, og så – naturligvis – julehistorier fortalt af konferencier Flemming Nissen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en økonomisk satsning at lave to koncerter, så vi håber, at rigtig mange vil købe billet”, siger Mette Rasmussen.

“Salen vil emme af julestemning, sne og nisser, så der er noget at glæde sig til”.

Billetter kan købes via korets hjemmeside sjpigekor.dk

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...