Skynd dig – der er stadig billetter til SMUKs Nytårskoncert

5. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der er stadig billetter at få til Hjemmeværnet og Lions nytårskoncert den 27. januar på Alsion i Sønderborg. Rugsted & Kreutzfeldt er solister, og der er masser at glæde sig til.

Uanset om man er til jazz, klassisk musik, pompøse værker, ’80er hits eller et godt gammeldags grin, så har Hjemmeværnet og Lions Nytårskoncert 2017 noget at byde på. Det fortæller trompetist i Slesvigske Musikkorps Bent Graversen, der er tovholder på orkesterets nytårskoncerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kommer i den grad ud i alle musikalske kroge, og der vil traditionen tro også være masser af nytårsløjer på scenen”, siger han i en pressemeddelelse.

Det er Rugsted & Kreutzfeldt, der er solister, Torben Sminge, der dirigerer, mens Anne Herdorf er konferencier. Præcis hvad musikere i orkesteret, solister og konferencier har fundet på for at få gang i lattermusklerne, vil Bent Graversen dog ikke afsløre.

Vil man have svaret og en helt særlig musikalsk oplevelse, kan man nå det endnu, hvis man er hurtig. Der er nemlig stadig billetter at få til koncerten via billetten.dk eller på turistkontoret – selv om langt over halvdelen af billetterne er solgt på nuværende tidspunkt.

Ifølge Bent Graversen har publikum nok at glæde sig til. Forsvarets Musikalske Ambas-sadører Slesvigske Musikkorps vil igen bevise, hvorfor orkesteret er kendt for at kunne mestre alle musikalske genrer. Derudover har SMUK, som er den militære forkortelse for orkesteret, haft de første prøver med Rugsted & Kreutzfeldt, og kombinationen af hit-magere og musikkorps har vist sig at være særdeles god.

“Vi har før prøvet at optræde med solister, som ikke har sunget med musikkorps tidligere. For Rugsted & Kreutzfeldt var det en ny sammenhæng at optræde i, så selvfølgelig var de spændte. Men efter prøven fortalte de, at de var superglade, og at de nu bare glæder sig endnu mere til koncerterne”, siger Bent Graversen.

Han slår fast, at netop den gode kemi på scenen vil være med til at gøre årets nytårskoncert 2017 til noget helt særligt.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk