Skyttebrødrene: Peter Dall skød sig til kongetitlen

9. juni 2018 Kultur

Lørdag formiddag sikrede Peter Dall sig for anden gang kongetitlen ved Borgerforeningens Skyttelaugs årlige Kongeskydning.

I lang tid så det ellers ud til, at Thorkild Callsen ville løbe med titlen.

“Men så kom der lige en foran”, siger Thorkild Callesen til SønderborgNYT. Han fik dog kronprinsetitlen og efter ham kom prinsen, Jens Gøttler.

Inden skytter tog ladegreb, skulle de først have rundstykker, snaps og bitter, så der kom styr på nerverne – og som tradiotionen er, så er det den afgående skyttekonge, der er vært og den glade giver. Og Viggo Ravn holdt grundigt øje med, at ingen manglede noget.

Det var som om, han vidste, at nogle havde lidt flere nerver end andre – og de fik selvfølgelig et par ekstra glas, som de kunne skylle ned med nogle øl.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Erhverv, Sønderborg

Universe: Sky Trail er blevet en etage højere

20. januar 2022 Erhverv

Gæster, der besøger Universe Science Park efter den 9. april, kan opleve, at den ellers i forvejen høje klatrebane Sky Trail er blevet en hel etage højere. En af parkens store investeringer til sæson 2022 er at udvide kapaciteten og hele oplevelsen omkring den populære klatrebane Sky Trail, så endnu flere gæster kan udfordre dem […]

Læs mere...