Skyttebrødrene: Peter Dall skød sig til kongetitlen

9. juni 2018 Kultur

Lørdag formiddag sikrede Peter Dall sig for anden gang kongetitlen ved Borgerforeningens Skyttelaugs årlige Kongeskydning.

I lang tid så det ellers ud til, at Thorkild Callsen ville løbe med titlen.

“Men så kom der lige en foran”, siger Thorkild Callesen til SønderborgNYT. Han fik dog kronprinsetitlen og efter ham kom prinsen, Jens Gøttler.

Inden skytter tog ladegreb, skulle de først have rundstykker, snaps og bitter, så der kom styr på nerverne – og som tradiotionen er, så er det den afgående skyttekonge, der er vært og den glade giver. Og Viggo Ravn holdt grundigt øje med, at ingen manglede noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var som om, han vidste, at nogle havde lidt flere nerver end andre – og de fik selvfølgelig et par ekstra glas, som de kunne skylle ned med nogle øl.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...