Skyttebrødrenes bytur

9. juni 2018 Kultur

Lørdag formiddag kom Skyttebrødrene på besøg i gårdhaven på Mølleparken Plejecenter, hvor de stod for flaghejsningen og uddeling af blomster.

Med sig havde de Sønderborg Garden og Broager Brandværnsorkester, der også fulgte med gennem en del af Perlegade – over parkeringspladsen bag Vingården – og frem til Rådhuset.

Her skulle de et smut ind i Byrådssalen og have borgmesteren, kulturudvalgsformanden og æresgæst Claus Klaris med sig ud i Skyttehuset på Kær, hvor der skulle holdes skyttefrokost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ny skyttekonge, Peter Dall, bar kongeskjoldet gennem byen – og som noget helt nyt, så er foreningens formand og oldermand også udstyret med hver en flot kæde.

”Det skal være sådan, at andre kan se, hvem der har titler”, siger bestyrelsen.

Og det kunne de mange sønderborgere, der fulgte optoget gennem byen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...