Sloth Møller lukker Odense-afdeling

2. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller ændrer sin organisation og samler alle aktiviteter i Sønderborg, Aarhus og København. Det betyder, at kontoret i Odense lukkes, og de fynske aktiviteter flyttes til de øvrige kontorer.by3

– Det fynske marked vil fortsat have en central placering i vores organisation, men vi må også erkende, at skal vi fortsat leve op til branchens krav og være en attraktiv og konkurrencedygtig virksomhed, må vi optimere og effektivisere, hvor det er muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at vi må flytte lidt rundt, og få en mere mobilt orienteret organisation, der sikrer, at vi er tættest muligt på vores kunder, siger administrerende direktør Bo Wassberg.

Lukningen af Odense-kontoret betyder, at den daglige leder, Gert Ekkenberg Hansen, tilknyttes hovedkontoret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samme bliver tilfældet med aktiviteterne indenfor geoteknik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...