Slut med julebal i Nordborg

8. december 2015 Nordborg

Den 26. december sidste år blev julebal nr. 31 holdt i Nord-Als Idrætscenter og med 307 betalende gæster er vi nu nået et punkt, hvor Nord-Als Boldklub stopper med juleballet.

Julebal i Nord-ls Idrætscebnter. Foto: N.B.

Julebal i Nord-ls Idrætscebnter. Foto: N.B.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 1983 startede Nord-Als Boldklub  med et nytårsbal, hvor der mødte 795 unge frem. Dee fremmøde var lidt skuffende og derfor valgte man, at flytte ballet til 2. juledag og således kunne man i 1984 starte med det første ”rigtige” julebal, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Flytningen var en god idé, for der mødte 1.395 personer op og hørte 5-mands orkestret  ”Albatros” spille. De følgende år blev ”Albatros” afløst af svenske toporkestre som ”Zanders”, ”Juici” og ”TraX”, men uanset navnet på orkesteret kom øens unge trofast til juleballet og i 1990 nåede vi rekorden med 1.458 deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Intet varer evigt og de unges ændrede ”gå i byen”-vaner og flere andre ændringer gør nu, at halballernes tid er ved, at være forbi.

I Nord-Als Boldklub kan vi dog glæde os over, at vi kom gennem alle 31 julebal i god ro og orden og mon ikke mange tænker tilbage på klubbens juleballer med glæde?

Tak for hjælpen og mange gode oplevelser til alle som gennem tiderne har hjulpet til ved juleballet – og ikke mindst tak for 31 gode fester som I gæster har været med til at levere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk