Smittende humør og fadøl i Salon Madeby.us

19. november 2014 Erhverv

Charlotte Heldt og Jette Jørgensen ved, det er svært at løbe sin egen forretning i gang. Men alligevel fandt de modet til at prøve med deres egen

Jette Jørgensen og Charlotte Heldt venter på dig i deres p-venlige Salon Madeby.us

Jette Jørgensen og Charlotte Heldt venter på dig i deres p-venlige Salon Madeby.us

Artiklen fortsætter under annoncen

frisørsalon i krydset Ringgade/Alsgade i Sønderborg. Stedet er valg, fordi det er gode P-forhold bag bygningen, så kvinderne ikke skal lette sig af frisørstolen blot for at stille skiven påny.

“Det er jo ikke sådan, at der ligefrem er en mangel på frisører her i byen. Men vi har bare så mange ideer, vi gerne vil føre ud i livet, siger de to ejere af Salon Madeby.us, som deres salon hedder.

Du kan følge de mange initiativer i den nyåbnede salon, hvis du går ind på Facebooksiden Madeby.us .

Artiklen fortsætter under annoncen

De begge er rutinerede frisører. Jette Jørgensen har klippet i 10 år og Charlotte Heldt dobbelt så længe.

“Tanken om at blive selvstændig har rumlet længe og da vi fik et godt tilbud, slog vi til”, siger de begge. Og nu handler det om at skille sig ud fra alle de ande frisører.

“Vi gør det til en oplevelse at få håret ordnet hos os. Et plus er, at vi begge altid er i rigtigt godt humør. Det smitter jo”, siger Jette Jørgensen til SønderborgNyt. Alene tanken om, at de selv bestemmer, hvad der skal prøves, har fristet dem til at starte derees Salon Madeby.us.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så vil jeg ikke en gang med tiden sidde på plejehjemmet og tænke på, jeg bare skulle have gjort det”, siger Charlotte Heldt.

Fredagsbar

“Selvfølgelig har vi et godt tilbud frem til jul. Kvinder kan gøre deres til, at manden eller kæresten kan give dem en større julegave. De skal bare tage ham med i Salon Madeby.us, og så klipper vi ham til en rigtig god pris”, siger Charlotte Heldt.Klip1IMG_4454

Artiklen fortsætter under annoncen

De penge han sparer, kan hun jo få julegaver for, siger ganske almindelig kvinde-logik.

“Hvis han er til øl, så er det smart at komme en fredag, hvor vi har Fredagsbar. Her kan kunderne sidde og nyde en fadøl, mens håret bliver kortere”, siger Jette Jørgensen.

Rigtigt mange kvinder har mødt de to frisører, mens de arbejdede i Perlegade. Nu er det heldigvis muligt at møde dem i Salon Madeby.us – og både Charlotte Heldt og Jette Jørgensen tager også gerne imod alle dem, som de endnu ikke har mødt ved en frisørstol.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...