SMS-novelle: Følg voldsramte Christina på din mobil

3. december 2014 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

På SMS følger vi den unge Christina der udsættes for fysisk, psykisk og seksuel vold. SMS-novellen går tæt på Christinas modsatrettede følelser,

der indeholder både kærlighed og angst, og giver et lille indblik i hvorfor en voldsramt kvinde har så svært ved at gå. SMS-novellen er samtidig et opråb til at bryde tabuet og hjælpe andre, der befinder sig i voldelige, destruktive kærlighedsrelationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er en unik mulighed for at komme bag en voldsramt kvindes facade, som vi sjældent bliver indviet i.

Charlotte Skelkjær debuterer som forfatter med “Jeg er her ikke mere”. SMS-novellen er inspireret af egne oplevelser, samt erfaringer fra mødet med andre voldsramte kvinder.

SMS-novellen koster kr. 25 + én alm. SMS-takst og varer syv dage.

Læs mere HER

Artiklen fortsætter under annoncen

“SMS-novelle egner sig ikke til at blive læst som en ordinær novelle”, siger . Charlotte Skelkjær til SønderborgNyt. Hun fortsætter:
“SMS-novelle er skrevet til SMS-mediet, og beskederne fungerer som SMS’er du modtager fra en kvinde, der hedder Christina. Du kommer til at lære Christina lidt at kende i løbet af de 7 dage, hvor du modtager SMS’er fra hende. Den effekt får du ikke, hvis den læses på én gang”.
Artiklen fortsætter under annoncen

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...