SMS-novelle: Følg voldsramte Christina på din mobil

3. december 2014 Uncategorized

På SMS følger vi den unge Christina der udsættes for fysisk, psykisk og seksuel vold. SMS-novellen går tæt på Christinas modsatrettede følelser,

Charlotte Skelkjærs novelle bygger på både egne og andres erfaringer.

Charlotte Skelkjærs novelle bygger på både egne og andres erfaringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

der indeholder både kærlighed og angst, og giver et lille indblik i hvorfor en voldsramt kvinde har så svært ved at gå. SMS-novellen er samtidig et opråb til at bryde tabuet og hjælpe andre, der befinder sig i voldelige, destruktive kærlighedsrelationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er en unik mulighed for at komme bag en voldsramt kvindes facade, som vi sjældent bliver indviet i.

Charlotte Skelkjær debuterer som forfatter med “Jeg er her ikke mere”. SMS-novellen er inspireret af egne oplevelser, samt erfaringer fra mødet med andre voldsramte kvinder.

SMS-novellen koster kr. 25 + én alm. SMS-takst og varer syv dage.10155751_10152892120067112_5744373088807654388_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere HER

“SMS-novelle egner sig ikke til at blive læst som en ordinær novelle”, siger . Charlotte Skelkjær til SønderborgNyt. Hun fortsætter:
“SMS-novelle er skrevet til SMS-mediet, og beskederne fungerer som SMS’er du modtager fra en kvinde, der hedder Christina. Du kommer til at lære Christina lidt at kende i løbet af de 7 dage, hvor du modtager SMS’er fra hende. Den effekt får du ikke, hvis den læses på én gang”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...