SMS-novelle: Følg voldsramte Christina på din mobil

3. december 2014 Uncategorized

På SMS følger vi den unge Christina der udsættes for fysisk, psykisk og seksuel vold. SMS-novellen går tæt på Christinas modsatrettede følelser,

Charlotte Skelkjærs novelle bygger på både egne og andres erfaringer.

Charlotte Skelkjærs novelle bygger på både egne og andres erfaringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

der indeholder både kærlighed og angst, og giver et lille indblik i hvorfor en voldsramt kvinde har så svært ved at gå. SMS-novellen er samtidig et opråb til at bryde tabuet og hjælpe andre, der befinder sig i voldelige, destruktive kærlighedsrelationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er en unik mulighed for at komme bag en voldsramt kvindes facade, som vi sjældent bliver indviet i.

Charlotte Skelkjær debuterer som forfatter med “Jeg er her ikke mere”. SMS-novellen er inspireret af egne oplevelser, samt erfaringer fra mødet med andre voldsramte kvinder.

SMS-novellen koster kr. 25 + én alm. SMS-takst og varer syv dage.10155751_10152892120067112_5744373088807654388_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere HER

“SMS-novelle egner sig ikke til at blive læst som en ordinær novelle”, siger . Charlotte Skelkjær til SønderborgNyt. Hun fortsætter:
“SMS-novelle er skrevet til SMS-mediet, og beskederne fungerer som SMS’er du modtager fra en kvinde, der hedder Christina. Du kommer til at lære Christina lidt at kende i løbet af de 7 dage, hvor du modtager SMS’er fra hende. Den effekt får du ikke, hvis den læses på én gang”.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...