Snart: Betal tysk vejskat når du grænsehandler

22. september 2014 Erhverv

Landevejene i Tyskland slipper alligevel for vejskat for at tage hensyn til grænseområderne. Men det er slet ikke godt nok, siger SSW’s formand. Han vil ha’ vejskatten taget helt af bordet, for ingen kan kende forskel på de mange forskellige slags veje.

Vejen til Fleggaard skal vælges med omhu, hvis ikke der skal trækkes vejskat fra besparelsen.

Vejen til Fleggaard skal vælges med omhu, hvis ikke der skal trækkes vejskat fra besparelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første skridt, at de erkender, der er et problem med den her vejskat. Men skatten skal helt væk, siger Flemming Meyer, formand for SSW, til tv.syd.

Det siger han, efter at det tyske transportministerium søndag har meddelt, at landeveje ikke skal være en del af vejskatordningen.

-Udenlandske bilister kan godt kende en autobahn, men at skelne mellem landeveje, kommnuneveje, hovedveje og hvad der ellers er, det kan tyskere jo ikke en gang.

-For de grænsehandlende er det også svært helt at undgå at ramme en betalingsvej, så den her regelændring ændrer ikke det store i vores grænseregion, siger Flemming Meyer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...