Snart: Betal tysk vejskat når du grænsehandler

22. september 2014 Erhverv

Landevejene i Tyskland slipper alligevel for vejskat for at tage hensyn til grænseområderne. Men det er slet ikke godt nok, siger SSW’s formand. Han vil ha’ vejskatten taget helt af bordet, for ingen kan kende forskel på de mange forskellige slags veje.

Vejen til Fleggaard skal vælges med omhu, hvis ikke der skal trækkes vejskat fra besparelsen.

Vejen til Fleggaard skal vælges med omhu, hvis ikke der skal trækkes vejskat fra besparelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første skridt, at de erkender, der er et problem med den her vejskat. Men skatten skal helt væk, siger Flemming Meyer, formand for SSW, til tv.syd.

Det siger han, efter at det tyske transportministerium søndag har meddelt, at landeveje ikke skal være en del af vejskatordningen.

-Udenlandske bilister kan godt kende en autobahn, men at skelne mellem landeveje, kommnuneveje, hovedveje og hvad der ellers er, det kan tyskere jo ikke en gang.

-For de grænsehandlende er det også svært helt at undgå at ramme en betalingsvej, så den her regelændring ændrer ikke det store i vores grænseregion, siger Flemming Meyer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2023 Samfund, Sønderborg

To vellykkede bygningsrenoveringer hædret på Arkitekturens Dag

3. oktober 2023 Samfund

I år fejrer Sønderborg Kommune desværre ikke Arkitekturens Dag, den er blevet aflyst på grund af økonomiske stramninger. Det synes foreningen By og Miljø i Sønderborg Kommune er trist og medlemmerne har derfor valgt at markere Arkitekturens Dag, der var i går, mandag, og uddele to anerkendelser – et smukt diplom – til en vellykket […]

Læs mere...