Snart kan flere på Als ringe i mobiltelefon

12. september 2014 Erhverv

Bor du i et område med dårlig eller ingen mobildækning, så er der håb forude. TDC er nemlig i fuld gang med at opgradere mobilnettet over hele landet, og nu er turen kommet til det syd- og sønderjyske område.

Flere på Als kan snart droppe fastnettelefonen og bruge mobiltelefon.

Flere på Als kan snart droppe fastnettelefonen og bruge mobiltelefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra oktober og året ud vil teknikerne opgradere mobilmasterne i området, og når det er færdigt vil der være 3G og 4G forbindelse næsten overalt.

Rasmus Avnskjold, der er presserådgiver hos TDC, vil dog ikke garantere, at der ikke også fremover kan være sortehuller i mobildækningen. – Men det vi kan garantere er, at mobildækningen vil blive markant bedre, end den er i dag, siger han til DR.

TDC’s opgradering af mobilnettet bliver taget godt imod i Landdistrikternes Fællesråd.

    Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det hilser vi velkomment. Det er så vigtigt for at kunne bo og leve i landdistrikterne, at der er en ordenlig mobildækning, siger næstformand Karsten Gram.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...