Snart kan flere på Als ringe i mobiltelefon

12. september 2014 Erhverv

Bor du i et område med dårlig eller ingen mobildækning, så er der håb forude. TDC er nemlig i fuld gang med at opgradere mobilnettet over hele landet, og nu er turen kommet til det syd- og sønderjyske område.

Flere på Als kan snart droppe fastnettelefonen og bruge mobiltelefon.

Flere på Als kan snart droppe fastnettelefonen og bruge mobiltelefon.

Fra oktober og året ud vil teknikerne opgradere mobilmasterne i området, og når det er færdigt vil der være 3G og 4G forbindelse næsten overalt.

Rasmus Avnskjold, der er presserådgiver hos TDC, vil dog ikke garantere, at der ikke også fremover kan være sortehuller i mobildækningen. – Men det vi kan garantere er, at mobildækningen vil blive markant bedre, end den er i dag, siger han til DR.

TDC’s opgradering af mobilnettet bliver taget godt imod i Landdistrikternes Fællesråd.

    Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det hilser vi velkomment. Det er så vigtigt for at kunne bo og leve i landdistrikterne, at der er en ordenlig mobildækning, siger næstformand Karsten Gram.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...