Social- og Seniorudvalget skal skære en million ud af budgettet

16. juni 2020 Politik

Den 18. juni samles Social- og Seniorudvalget på Hotel Sønderborg Strand, hvor de skal svinge sparekniven, så der fremover bruges en million kroner mindre i Social- og Seniorområdet.

Social- og Seniorudvalget har fået præsenteret anbefalinger og veje at gå på baggrund af en uvildig analyse af ældreområdet med særlig fokus på ledelsesstrukturer, planlægningsfunktioner og øvrig administration. På bagrund af analysens anbefalinger og veje at gå, har Social- og Seniorudvalget den 29. april 2020 drøftet besparelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er lavet en tids- og procesplan for Social- og Seniorudvalgets godkendelse af besparelser på en million kroner og tema for Analyse 6 den 13. august, skriver forvaltningen.

Social- og Seniorudvalget svinger sparekniven på mødet og vælger, hvordan der skal spares og derefter sendes spareoplægget i høring i Handicapråd, Ældreråd, Udsatteråd og CMU – Job og Velfærd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...