Social, Senior og Handicap-udvalget er klar til at dele penge ud

30. januar 2023 Politik

Sønderborg Kommune giver støtte til frivillige aktiviteter og indsatser, der retter sig mod at øge pensionisters trivsel. Den frivillige indsats sigter på at give grupper af pensionister en øget velfærd, omsorg eller trivsel.

Pengene fordeles to gange årligt og den totale pulje til frivilligt socialt omsorgsarbejde udgør i 2022 i alt 398.024 kroner og som udgangspunkt kan ansøgerne ikke forvente at modtage det fulde ansøgte beløb.

Pengene fordeles ad to omgange og i den første pulje fordeles der 235.920 kroner, mens der er 162.104 kroner til anden runde.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I udvalget plejer vi at følge den indstilling, som Ældrerådet og frivilligkonsulenten kommer med”, siger næstformanden i Social, Senior og Handicapudvalget, Preben Storm, til SønderborgNYT.

Han fortæller, at listen med ansøgere ikke offentliggøres inden, den er behandlet i udvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...