Socialdemokrater samlet i valgbutikken

30. maj 2015 Politik

Om tanker er skattefri blev der ikke sagt noget om, da Benny Engelbrecht slog dørene op i sin Valgbutik ved Rådhustorvet.

Benny Engelbrecht fortæller, han gerne vil være minister i otte år mere.

Benny Engelbrecht fortæller, han gerne vil være minister i otte år mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men nu vi er samlet, så kan jeg da afsløre, at jeg er yderst taknemlig for det store arbejde, der er gjort her i butikken. Så tak til DSU og andre, der frivilligt gav en hånd”, siger folketingskandidat Benny Engelbrecht.IMG_8351

“Jeg vil meget gerne være skatteminister i 4 år mere. Også gerne i 8 år mere. Men det er op til vælgerne og statsministeren om jeg skal det”, siger Benny Engelbrecht.

Artiklen fortsætter under annoncen

I valgbutikken var Benny Engelbrecht omgiver af partifæller, så der var ikke rigtigt vælgere, der skulle klædes på eller omvendes fra blåt til rødt.

I et kort øjeblik blev der snakket lidt om, at hvis Benny Engelbrecht satsede på Kirkeministeriet, så ville der være flere fridage.

“Men det betyder jo arbejde på søndage”, siger Benny Engelbrecht.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...