Socialtilsyn Syd ophæver skærpet tilsyn

6. november 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Efter en række positive anmeldte og uanmeldte kontrolbesøg på Alssund Børne- og Ungdomscenter (ABU), Afdeling Skoven har Socialtilsyn Syd meddelt, at man afslutter det skærpede tilsyn med institutionen.by 2

ABU, Afdeling Skoven kom under skærpet tilsyn, da Socialtilsyn Syd konstaterede at der var forhold i forbindelse med institutionens rutiner og administration, som ikke var tilfredsstillende. Sønderborg Kommune reagerede på dette ved at ændre på sammensætningen af ledelsen, ligesom der blev udarbejdet handleplaner og nye, strammere procedurer på Afdeling Skoven. Disse initiativer har nu ført til, at det skærpede tilsyn ophæves.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er rigtig positivt, at de initiativer som kommunen satte i værk, da vi blev opmærksomme på de problemer der var på Afdeling Skoven, har haft den ønskede effekt. Skoven er et rigtig godt tilbud til børn og unge der har det svært, og derfor er jeg glad for, at vi nu har fået lagt dette her forløb bag os”, udtaler Marianne Helms, Børn & Familiechef i Sønderborg Kommune.

Marianne Helms understreger, at forløbet primært har handlet om, at der ikke var ordentlig styr på de administrative procedurer, og at de punkter som Socialtilsyn Syd rettede kritik mod, ikke var punkter som berørte personalets omgang med børnene og de unge på Afdeling Skoven.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har et godt samarbejde med Socialtilsyn Syd, og de kritikpunkter som tilsynet havde, var helt berettigede. Forløbet her viser, at samarbejdet mellem socialtilsynet og kommunen fungerer som det skal”, udtaler Marianne Helms.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...