Søger frivillige til at plante træer i Permakulturhaven

12. november 2021 Sønderborg

Foreningen Permakultur Syd står for arrangementet, hvor der skal plantes træer ved Løkkegård på Kær, læhher ud med gennemgang af planen og principerne for permakultur, inden der plantes i omkring tre timer.

Permakulturhaven ved Løkkegård på Kær er ejet af Sønderborg kommune og bliver åben for offentlige besøg.

Æbleforeningen Als planter æbletæer af gamle alsiske sorter, mens foreningen Permakutur Syd fremover står for havens drift. Alle interesserede er velkommen at komme til plantedag lørdag den 20. novmber klokken 10 og høre om planen for permakulturhaven, skriver Permakultur Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den berømte irske have designer Mary Reynolds har tegnet haven og den danske permakultur havedesigner Birgit Rothmann har valgt plantene og deres placering.

Tag din familie og venner med til plantedagen og vær med til at skabe haven og fremtidens læringsted for permakultur på Als.

Børn og barnlige sjæle får udstedt et diplom samt en skilt med deres navn på det træ el. busk de var med at plante, således bliver de protektor for den enkelte plante og kan følge dem i mange år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Adressen er Løkkegård, Løkkegårdsvej 3, Kær Vestermark.

Vi sørger vejledning og planter. Kom klædt efter vejret og med bring arbejdshandsker, spade, planteskovl og godt humør. Vi giver kaffe, te, saft og frugt. Tag evt. din egen madpakke med.

Skrevet af: revivesocial friends@revive.social
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...