Søndag blev sejlere fra 42 nationer budt velkommen til Sønderborg

31. juli 2022 Sport

Søndag eftermiddag gik sejlere fra 42 nationer i optog fra Sønderborg Yacht Club og ad Strandpromenaden til slottet, hvor de alle blev budt velkommen.

“På vegne af Sønderborg Yacht Club byder jeg Jer alle velkommen og jeg håber, at I får en masse fair sejladser og plads til at have det sjovt. Jeg håber, at I kommer til at nyde opholdet her”, sagde formand Flemming Clausen og fortsatte.

“For fire uger siden var der en Tour de France-etape her – og Touren sluttede for en uge siden og med en dansker i gult. Måske kommer der også en dansker til tops i sejladsen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter Flemming Clausens tale fik viceborgmester Stephan Kleinschmidt mikrofonen.

“På vegne af Sønderborg Kommune vil jeg også gerne byde Jer alle velkommen. Og jeg håber også, at I får nogle gode dage og gode oplevelser”, sagde Stephan Kleinschmidt.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...