Søndag er det Dahliadag i Universe

15. oktober 2018 Kultur

Søndag den 21. oktober slutter Universe sæson 2018 med den store Dahliadag og traditionen tro forærer vi alle de 5500 Dahliaer væk til parkens gæster denne dag. Der findes rigtig mange forskellige slags sorter af Dahliaer og Universe Science park har nordens største samling med over 550 forskellige sorter.

Alle disse Dahliaknolde kan graves op og afhentes fra kl. 10.00 på søndag og alle der har et sæsonkort eller har købt en endagsbillet til Universe på søndag kan deltage i den store Dahliadag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Universe dygtige gartnere har sørget for, at alle kan få en helt unik og betagende haveoplevelse, der er en fryd for øjet. Det er vigtigt at huske spade/greb, pose/sæk, havehandsker, saks og godt humør.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...