Søndag kan du høre Sønderborg Garden spille i Musikhuset

4. november 2019 Kultur

På søndag klokken 14 spiller Sønderborg Garden sin årlige efterårskoncert i Musikhuset på Skovvej.

Sønderborg Garden har i dag 46 unge mennesker i alderen 11-22 år i uniform og de fordeler sig med 26 i brassbandet og 19 i Tambourkorpset.

Til koncerten vil gardisterne give en prøve på deres kunnen og der spilles blandt andet ‘The Journal of Phileas Fogg’, musikken fra Happy Feet og Second Waltz af brassbandet under ledelse af Peter Deichgräber, mens Tambourkorpset, under ledelse af Torben Rasmussen, blandt andet vil opføre Jam session og Percussion Beat  -traditionen tro vil der være overraskelser undervejs, skriver garden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gardisterne lærer at tage ansvar og præstere det ypperste for at repræsentere Sønderborg på fornemste vis. Det vil også være oplevelsen til efterårskoncerten, hvor det høje niveau vil kunne høres.

Garden deltog i sommeren 2019 i DM for bygarder, og det blev til en fornem 11. plads blandt alle landets bygarder.

Sønderborg Garden har også elevkorps med 17 børn i alderen 7-11 år, som også glæder sig til at vise, hvad de har lært.

I elevkorpset lærer de alt, hvad der skal til for at blive gardist og de fleste starter helt fra bunden med at lære at spille på instrument og marchere. Med andre ord, kræver det ingen forudsætninger at starte i garden og kunne man have lyst til det, er der mulighed for at høre mere om, hvad vi laver og tilbyder ved at henvende sig til en fra ledelsen ved koncerten eller ringe Henrik Juul på 61603421.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten varer et par timer, og det er gratis at deltage.

Sønderborg Garden håber på at rigtigt mange vil komme indenfor og høre de dygtige gardister.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...