Søndag: Kom i julehumør i Nørreskoven

23. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Skovnisser, julegran, mos, kogler og julehygge – julen står for døren! Naturskolerne i Sønderborg Kommune inviterer sammen med Naturstyrelsen og Foreningen Nygård alle med på juletur i Nørreskoven efterfulgt af juleværksted.

Arrangementet er på søndag fra kl. 10.00 – 13.00

”Julen er en dejlig fest, hvor vi pynter fint med gran, mos, kogler og flotte dekorationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

På juleturen skal vi ud og finde lækkert gran, kogler og mos, som vi kan bruge til vores dekorationer”, siger naturskoleleder Andreas Hermann i en pressemeddelelse.nisser-i-skov

Han fortæller også, at der i Nørreskoven faktisk findes to skovnisser, Egon og Konrad. De plejer at vågne til jul, og nogle gange finder man spor fra dem, når man går rundt i skoven.

”Måske er skovnisserne vågnet efter deres sommersøvn, og måske finder vi deres magiske julesæk”, siger naturskolelederen.

Efter turen byder naturskolen indenfor i den gamle jagtstue, hvor man kan være med til at binde fine dekorationer, kranse og andre flotte juleting sammen med naturskolerne. Foreningen Nygård byder også indenfor på det gamle skovfogedsted, og her man kan købe kaffe, gløgg og æbleskiver.

Arrangementet er gratis, men ønsker man at købe lys, bånd og andet til sin juledekoration koster det 20 kr. Husk også lidt penge, hvis sulten efter kaffe, gløgg eller æbleskiver melder sig.

Til alle børn byder naturskolerne på saft og pebernødder.

Mødestedet er ved det gamle skovfogedsted Nygård, Nørreskovvej 41, Nordborg.

Husk en pose til gran og andre fund.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...