Søndag med et musikalsk overflødighedshorn i Augustenborg Slotspark

21. august 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Nye ejere på slottet og udfordringer omkring musikken, har betydet ændringer, nye tiltag, og en forsinket salgsstart. Det er der imidlertid kommet et ganske spændende slutprodukt ud af, fortæller arrangørerne af Alskoncerten 2016 i en pressemeddelelse.

Arrangørerne lover musik af høj kvalitet og publikum kan se frem til musicals, dansk top/pop, rock ,akustisk

Birthe Kjær i Augustenborg Slotspark. Foto: Ole Kæhler

Birthe Kjær i Augustenborg Slotspark. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

sommermusik samt irsk folkemusik og meget mere.

Lokale Mark & Christoffer har meldt sig klar til Alskoncerten og når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. I samme afdeling kommer også den irsk/engelsk duo, bestående af engelske Jane Clark på violin og irske Shane Donnelly på guitar. Jane & Shane spiller hovedsageligt irsk, keltisk og engelsk folkemusik, ofte blandet med Jazz og bluegrass.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musical-afdelingen bliver med sanger, entertainer og musicalstjernen, og en af Danmarks dygtigste tenorer Jesper Lundgaard, som med ægthed og nærvær bl.a. har sunget storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess. I selskab med Jesper får man ud over musikken, et engagement og humør som er smittende og forfriskende. Sangerinden med den ”store stemme” Trine Gadeberg som de senere år er blevet landskendt for sin andel i ”City Singler”, ligesom hun i en årrække har været en del af Sønderborg Revyen, er klar til samme med Jesper at gi den gas, og endelig får vi fornøjelsen af Maria Corydon fra Musical Akademiet i Fredericia. Afdelingen vil indeholde musical highlights og danske evergreens og der bliver lagt vægt på sange som publikum kender og kan synge med på.

Artiklen fortsætter under annoncen

10628317_619710188149332_1694807624564065909_nPop-afdelingen byder på Danmarks ukronede dansktop-dronning Birthe Kjær med sit store The Feel Good Band. Birthe kommer med et kæmpe bagkatalog af musikalske ørehængere inklusiv en stor række Dansktop hits, og hun vil helt sikkert tage en tur i ”Den knaldrøde gummibåd”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rock afdelingen bliver rent Elvis nostalgi med Jesper Goes Elvis, hvor Jesper Lundgaard fortolker alle de store Elvis Presley klassikere. Showet sprudler af energi, musikalsk glæde og Jesper Lundgaards oprigtige kærlighed til Elvis samt hans fantastiske indlevelse i numrene. Afdelingen byder på en perlerække af Elvis’ store hits som Suspicious Minds, Can´t Help Falling in Love, Don`t be Cruel, Love Me Tender og mange flere.

Den røde tråd til årets Alskoncert bliver musikalske oplevelser, hyggeligt samvær og syng med på hit på hit af kendte pop/rock klassikere samt evergreens fra musical verdenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alskoncerten finder sted i Augustenborg Slotspark søndag den 21. august 2016 og du kan læse mere om arrangementet her.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk