Søndagen kan bruges på musikoplevelser

10. december 2017 Kultur

Søndag eftermiddag klokken 14 står Søndejysk Pigekor og Drengekor klar på scenen i Koncertsalen i Alsion, hvor de skal give årets anden julekoncert.

Der er lagt op til et brag af en oplevelse for enhver, der elsker at høre dygtige sangere og julens melodier.

Køb din BILLET HER

Klokken 15 kan du tage til jazzkoncert i Sønderborghus.

Koncerten byder på friske udgaver af kendte og elskede julemelodier bl.a. sangeren Mel Tormes dejlige “Christmas song”, et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af “White Christmas” og nogle velvalgte danske klassikere.

Kapelmester Jacob Fischer er en af Danmarks mest travle og anmelderroste jazzmusikere med fuld gang i en international karriere med turneer i USA og Japan med amerikanske musikere, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

Med den unge storswingende bassist Mathias Petri og sprudlende Janus Templeton ved trommerne er der en ideel platform til at udforske alle jazzens farver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb din BILLET HER

Klokken 19.30 er Motetkoret klar med julesang i Sct. Marie Kirke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...