Sønder Havnegade bliver hygge- og gågade fra 13. juni

Sønder Havnegade bilfri til sommer. Arkivfoto: Ole Kæhler
Sønder Havnegade bilfri til sommer. Arkivfoto: Ole Kæhler
1. maj 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Teknik-, By- og Boligudvalget godkendte på deres møde den 1. marts 2022, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik hele døgnet alle ugens dage i hele juli og august måned, hvert år fra 2022.

Årets efter var der enighed om at lukke gaden for bilerne to uger tidligere.

”I Teknik, By og Boligudvalget var vi igen enige om at lukke gaden fra den 13. juni til den 30. august, hvilket er nogenlunde samme periode som sidste år”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

”Lukningen skaber liv i gaden og omsætning til restauratører og andre aktører, men vi er også opmærksomme på de trafikale udfordringer lukningen skaber andre steder i byen og derfor skal vi snarest muligt have lavet en trafiktælling og analyse”, siger han til SønderborgNYT.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...