Sønderborg Bibliotek gør dig klogere på mystiske brætspil

Arkivfoto
Arkivfoto
19. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kom til en eftermiddag om mytiske brætspil, religion og spildesign på biblioteket i Sønderborg på onsdag kl. 17, hvor Jacob Schmidt-Madsen vil fortælle om religion i brætspil og om, hvordan urgammelt spildesign kan bruges i dag, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Jacob Schmidt-Madsen forsker i urgamle brætspil, herunder hvordan de har overlevet i en moderne form og deres funktion som rituel eller spirituel genstand. Han har haft fokus på det ældgamle indiske spil ”jñān caupaṛ” og dets udvikling til det, vi i dag kender som børnespillet Slanger og Stiger, men som oprindeligt blev brugt som et redskab i åndelig læring.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...