Sønderborg Bibliotek: Hør om årets nye bøger

13. november 2015 Kultur

På Biblioteket Sønderborg vil Jannik Lunn og Kåre V. Poulsen fredag den 20. november præsentere mange af årets nye bøger mellem klokken 9 og 12.bog

Entreen er 100 kr. inkl. kaffe og brød og billetter kan købes på biblioteket.sonderborg.dk, på de forskellige biblioteker eller ved indgangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Få et udpluk af væsentlige bøger fra indeværende sæson. Anbefalinger af bøger, man bør læse og advarsler om at spilde tid på ligegyldige udgivelser. En god måde at blive klædt på til den nye bogsæson, skriver Sønderborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Jannik Lunn og Kåre V. Poulsen vil præsentere lidt over 100 udgivelser af dansk – og udenlandsk skønlitteratur, krimier, biografier og udvalgte fagbøger. Den meget personlige gennemgang omhandler også tendenser og temaer i årets produktion og de enkelte titler set i lyset af det øvrige forfatterskab.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...