Sønderborg Bibliotek: Kom tæt på Beatles’ musik

14. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

I år der det 50 år siden The Beatles gav koncert i Danmark og vi lytter stadig meget til gruppens musik. Hvis du gerne vil vide mere om The

Per Vium besøger Torsdagscafeen.

Per Vium besøger Torsdagscafeen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beatles’ musik, og genhøre nogle af deres numre har du muligheden for det på torsdag på biblioteket  i

The Beatles

The Beatles

Sønderborgs Torsdagscafé. Her kan du høre Per Wium fortælle om hvordan musikken blev til, om hvorfor The Beatles adskiller sig fra alle andre musiknavne, om sangskrivningen og om ”lyden” af The Beatles.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Wium har beskæftiget sig med The Beatles og deres musik siden 1964, hvor gruppen for alvor slog igennem i Danmark. Han var fascineret af, hvordan gruppen fra Liverpool med nysgerrighed og mod blandede andre musikgenrer ind i deres musikunivers.

Per Wium har været musiker i en række danske bands og programvært i DR. I dag er han musikjournalist med speciale i The Beatles og har skrevet bogen ”Beatles for alle – en introduktion til gruppens musik”.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...