Sønderborg Bibliotek: Kom tæt på Beatles’ musik

14. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

I år der det 50 år siden The Beatles gav koncert i Danmark og vi lytter stadig meget til gruppens musik. Hvis du gerne vil vide mere om The

Per Vium besøger Torsdagscafeen.

Per Vium besøger Torsdagscafeen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beatles’ musik, og genhøre nogle af deres numre har du muligheden for det på torsdag på biblioteket  i

The Beatles

The Beatles

Sønderborgs Torsdagscafé. Her kan du høre Per Wium fortælle om hvordan musikken blev til, om hvorfor The Beatles adskiller sig fra alle andre musiknavne, om sangskrivningen og om ”lyden” af The Beatles.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Wium har beskæftiget sig med The Beatles og deres musik siden 1964, hvor gruppen for alvor slog igennem i Danmark. Han var fascineret af, hvordan gruppen fra Liverpool med nysgerrighed og mod blandede andre musikgenrer ind i deres musikunivers.

Per Wium har været musiker i en række danske bands og programvært i DR. I dag er han musikjournalist med speciale i The Beatles og har skrevet bogen ”Beatles for alle – en introduktion til gruppens musik”.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...