Sønderborg Bibliotek lægger scene til DEFINEs første søndagskoncert

2. november 2017 Kultur

Det nye Multikulturhus lægger den 12. november kl. 13 scene til DEFINEs søndagsprogram, som består af tre koncerter, hvoraf bibliotekets indslag er den første.

Ghost Flute & Dice er et musikalsk, eksperimenterende projekt, som pianist Mikkel Almholt står bag. Han samarbejder i andre sammenhænge med musikere inden for både jazz og elektronisk musik og danner til DEFINE en musisk ramme om Peter-Clement Woetmanns ord.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de seneste 7-8 år har Ghost Flute & Dice arbejdet hen imod et lydunivers, der mest af alt er en dekonstruktion af selve idéen om et klaver, og til denne koncert manipuleres klaverspillet med lag af elektroniske effekter.

Almhults musik skaber et lydbillede, som forenes med en videoprojektion af Peter-Clement Woetmann, der læser op af sine tekster.

Peter-Clement Woetmann udgav i 2005 sin første digtsamling. Siden har han udgivet en række værker både som eneforfatter og i samarbejde med andre og har eksperimenteret med nye litteraturformer. Siden 2015 har han desuden være husdramatiker ved Aarhus Teater. Hans seneste udgivelse, ”Bag bakkerne, kysten – en klagesang”, er en stram og sanselig politisk digtsamling, der gør læseren til vidne til flygtningekrisen. Der er eksempler fra flere af Woetmanns tekster til koncerten.

definefestival.com kan du købe dagsbilletter som inkluderer denne koncert og partoutbilletter til hele festivalen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk