Sønderborg Bibliotek: Lær at hacke din gamle radio

29. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Har du en gammel radio eller kassetteafspiller derhjemme? Får du den aldrig brugt? Så kan du få hjælp til at hacke den, dvs. ombygge den, så du kan bruge den sammen med din smartphone eller tablet.

Det kan du få hjælp til Biblioteket Sønderborg på onsdag kl.15 – 18.Hack_1

Så hvis du har en gammel radio eller båndoptager, der måske stadig virker og designet er blevet moderne igen. Men problemet er bare, at den musik du hører, bliver streamet fra nettet eller ligger som filer på din computer. Fortvivl ikke! Din gamle transistorradio og båndafspiller kan komme til ære og værdighed igen.

På Biblioteket Sønderborg kan du få du hjælp til at hacke din afspiller, så den bliver tilpasset dine behov og at du kan bruge den sammen med din smartphone eller tablet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs kan det være, du bliver grebet af at være hacker og får ideer til at tilpasse hverdagens elektronik, så det passer endnu bedre til dig.

Arrangementet er en del af bibliotekets TekLab, som giver dig mulighed for at få et dybere kig ind i teknikkens og mekanikkens verden og ændre, ombygge og tilpasse eksisterende maskiner og genstande.

Bare mød op,

Det er gratis at deltage.

Biblioteket har værktøjet – du har afspilleren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...