Sønderborg Bibliotek: Lær at hacke din gamle radio

29. oktober 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Har du en gammel radio eller kassetteafspiller derhjemme? Får du den aldrig brugt? Så kan du få hjælp til at hacke den, dvs. ombygge den, så du kan bruge den sammen med din smartphone eller tablet.

Det kan du få hjælp til Biblioteket Sønderborg på onsdag kl.15 – 18.Hack_1

Artiklen fortsætter under annoncen

Så hvis du har en gammel radio eller båndoptager, der måske stadig virker og designet er blevet moderne igen. Men problemet er bare, at den musik du hører, bliver streamet fra nettet eller ligger som filer på din computer. Fortvivl ikke! Din gamle transistorradio og båndafspiller kan komme til ære og værdighed igen.

På Biblioteket Sønderborg kan du få du hjælp til at hacke din afspiller, så den bliver tilpasset dine behov og at du kan bruge den sammen med din smartphone eller tablet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs kan det være, du bliver grebet af at være hacker og får ideer til at tilpasse hverdagens elektronik, så det passer endnu bedre til dig.

Arrangementet er en del af bibliotekets TekLab, som giver dig mulighed for at få et dybere kig ind i teknikkens og mekanikkens verden og ændre, ombygge og tilpasse eksisterende maskiner og genstande.

Bare mød op,

Det er gratis at deltage.

Biblioteket har værktøjet – du har afspilleren.