Sønderborg Bibliotek: Mød Lotte Kaa Andersen mellem bogreolerne

27. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På torsdag kl. 16 tager biblioteket på Kongevej i Sønderborg fat på forårssæsonens Torsdagscafeer, bliver det med en eftermiddag i selskab med forfatteren Lotte Kaa Andersen, som har skrevet romanerne ”Hambros Allé 7-9-13” og ”100 dage”.

Bøgerne foregår i et privilegeret, men kriseramt velhaverkvarter nord for København. Vi følger 3 familier på netop Hambros Allé. De har deres at slås med, og hver især kommer de galt afsted, da krisen for alvor vælter ind over landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge romaner fik fantastiske anmeldelser og har ligget på bestsellerlisterne uge efter uge.

Lotte Kaa Andersen vil blandt andet fortælle om at betragte og beskrive et helt andet miljø end det, hun selv er rundet af  og fortælle, hvorfor det er vigtigt at skrive romaner om overklassen i dens mange forskellige former.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...