Sønderborg – en by i vækst!

4. september 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Marck Thorning, direktør og medejer af Fiqtiv ApS skriver:

I Sønderborg er der heldigvis mange virksomheder, som har travlt og som konstant er på udkig efter de helt rigtige medarbejdere. Virksomhederne efterspørger mennesker, som har den rigtige indstilling til arbejdet, og som har de rette kompetencer til netop deres behov.

Derfor er det en både forståelig og nødvendig betragtning ud fra DI analysen, at Jobcenteret, politikerne og andre aktører gør en ekstra indsats for at tiltrække netop den type medarbejdere, som virksomhederne efterspørger. Hos Fiqtiv mener vi, at vi skal udvide denne betragtning.

Artiklen fortsætter under annoncen

De seneste to år har vi arbejdet intensivt på at fastholde de højtuddannede, velkvalificerede og engagerede mennesker, som skal søge og tage arbejde hos vores lokale virksomheder i Sønderborg. Dette i et tæt samarbejde med de lokale virksomheder, med et særligt fokus på netop information og kommunikation mellem virksomhederne om, hvilke velkvalificerede kompetencer der er i spil i Sønderborg Kommune og som er klar til nye arbejdsmæssige udfordringer lokalt.

Det er almindelig kendt, at dygtige “PLUG & PLAY” medarbejdere er i høj kurs. De bliver headhuntet til stillinger i andre dele af landet, og her mister vi hvert år alt for mange gode sønderborgere – og ofte tager de både ægtefællen og børnene med.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Fiqtiv mener vi, der ligger et kæmpe uforløst potentiale i at fastholde og udvikle de mennesker, som allerede har slået sig ned her i vores skønne kommune. Vi kan gøre rigtig meget for at give netop disse mennesker incitamentet til at ville blive her og gøre karriere, skabe vækst og nye arbejdspladser.

Vi arbejder allerede tæt sammen med en række lokale virksomheder og tilbyder de services, som skal sikre, at de kan fastholde og udvikle de mennesker, som allerede er tiltrukket af området. I fremtiden vil vi udvide det samarbejde, og vi glæder os over at Sønderborg Kommune, med Vækstrådet som motor, vil sætte vores agenda højt op på deres agenda – sammen kan vi i Sønderborg sagtens gøre en forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et stærkt og særligt fokus på, at de højtuddannede, velkvalificerede og engagerede Sønderborgensere bliver i Sønderborg er, efter vores mening, ligeså vigtigt som at tiltrække nye kompetencer til Sønderborg.

Marck Thorning, Fiqtiv ApS: " Et stærkt og særligt fokus på at de højtuddannede, velkvalificerede og engagerede Sønderborgensere bliver i Sønderborg er, efter vores mening, ligeså vigtigt som at tiltrække nye kompetencer til Sønderborg. "

Marck Thorning, Fiqtiv ApS: “Et stærkt og særligt fokus på at de højtuddannede, velkvalificerede og engagerede Sønderborgensere bliver i Sønderborg er, efter vores mening, ligeså vigtigt som at tiltrække nye kompetencer til Sønderborg.”

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...