Sønderborg er landets mindst erhvervsvenlige kommune

3. september 2015 Erhverv

Som nummer 96 i Dansk Industris undersøgelse af de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark, ligger Sønderborg absolut sidst.

I Dansk Industris store undersøgelse af erhvervsvenligheden i kommunerne, er Sønderborg sidst. Nummer 96 står der ud for kommunens navn i undersøgelsen.

Erling Duus ærgrer sig på kommunens og erhvervslivets vegne.

Erling Duus ærgrer sig på kommunens og erhvervslivets vegne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har egentlig forbedret sig på nogle punkter, men kommunen må bare konstatere, at de andre kommuner har gjort det endnu bedre.

“Jeg ærgrer mig både på kommunen og virksomhedernes vegne over, at Sønderborg ikke klarer sig bedre, men det er desværre heller ikke svært at give et bud på hvorfor”, siger formanden for DI Sønderjylland, Erling Duus, i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Virksomhederne oplever nemlig fortsat, at dialogen med kommunens embedsfolk og politikere ikke er god nok. Sagsbehandlingen på bygge-, miljø- og sygedagpengeområdet får en lav vurdering, og så tror jeg desuden, det handler om, at både grundskylden og indkomstskatten er blevet hævet,” siger Erling Duus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...