Sønderborg Familie og Firma Sport inviterer til stort krolfstævne

15. maj 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Familie og Firma Sport inviterer alle der har interesse for at spille krolf til Krolfstævne onsdag den 20. juni kl. 10-16 i Sundsmarkcentret i Sønderborg.

Målgruppen er 60+ og opefter fra hele landet.

Men alle er velkomne.

“Ved sådan et stævne kan vi være med til at synliggøre/markedsføre vores dejlige område her i Sønderborg kommune og at vi er i stand til at afvikle større ”events”, siger Jonny Arnold fra Firmaidrætten i en pressemeddelelse.

Sønderborg Familie og Firma Sport og Ældre Sagen Sønderborg-Sundeved laver stævnet i fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Præmier

Der er  gode præmier fra følgende sponsorer:  SeaDane Travel  –Brugsen for Als og Sundeved-Scandic  og Wohlenberg Vinhandel samt Linak.

“Vi forventer 1. år at få 400-500 deltagere og alt efter interesse forventer vi efter tre år, at få omkring 1.500 – 2.000 deltagere”, siger Jonny Arnold.

Tilmelding og mere information

Ønskes nærmere information om stævnet kan Jonny Arnold fra Firmaidrætten kontaktes på [email protected]

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste frist for tilmelding er den 1. juni.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...