Sønderborg Familie og Firma Sport tilbyder nu yoga

31. marts 2016 Sønderborg

Sønderborg Familie og Firma Sport tilbyder nu yoga. Det skyldes, ifølge en pressemeddelelse, at yoga er en vej til nærvær og glæde.images (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

5;”>Forkæl dig selv med yogatid i løbet af ugen, hvor du sætter mobilen på lydløs, din mailboks på standby og dine børn i andre menneskers gode selskab.

Nyd, at du styrker dine muskler, øger din fleksibilitet og reducerer gener og smerter i “computerkroppen”.

Mærk, hvordan yoga’en lidt efter lidt styrker dit parasympatiske nervesystem, som hjælper kroppen til at geare ned og finde ro. Der er mange gode grunde til at afsætte tid til yoga.

Yoga er for alle

Alle kan dyrke yoga, men selvfølgelig tilpasser vi øvelserne efter alder og kropstype. Vi har unge og gamle elever og etimages (2) skønt mix af kvinder og mænd. Nogle går efter fysisk krævende forløb, mens andre foretrækker lange, intense stræk eller måske restituerende former for yoga.

Det er ikke vigtigt, hvilke stillinger du kan vikle din krop ind i – der er ikke noget yogaagtigt i at ville imponere andre.

Det vigtige er at være fuldt til stede og nærværende i det, du gør.

At nyde det og være tilfreds der, hvor du er lige nu.

Vi starter den 14. april kl. 17:30 og det varer en time.

Du skal bare møde op i SFS-Hallens Multirum på Borgmester Andersens Vej 100 i Sønderborg, der vil vores instruktør Birthe Dübe tage imod, skriver Jonny Arnold fra Firmaidrætten.

Online tilmelding kan ske på www.sfs-sonderborg.dk under tilmelding til ugens aktivitet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk