Sønderborg Floorball Club åbner familietræning

26. september 2015 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

I sommeren 2015 blev Sønderborg Floorball Club udpeget af Dansk Floorball Union til at være spydspidsforening.
At være spydspidsforening betyder at vi er med i et projekt om at tiltrække flere medlemmer til floorballsporten. IMG_5714-300x200

Artiklen fortsætter under annoncen

Floorballsporten i Danmark er med i DIF og DGI’s projekt Bevæg dig for livet, hvor man i 2025 vil have 75% af danske borgere til at bevæge sig, og 50% skal være i en forening.

”Vi har som mål at vi over de næste 2 år skal fordoble vores medlemstal på børn og unge siden”, siger formand Arnold Osmundsen i en pressemeddelelse.

Sønderborg Floorball Club vil have fat i børnene i en tidlig alder, og starter derfor et nyt hold op søndag den 4. oktober i Kløvermark Hallen.

Kl. 09.30 starter familiefloorball op. Familiefloorball er for børn fra 2-6 år. Sammen med mor og/eller far skal de spille floorball.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der spilles i en time, hvor der leges, hygges og spilles floorball.

For at kunne være med kræver det blot et par indendørs sko. Stave m.m. kan lånes af klubben.IMG_5781-199x300

”Vi ved at man som familie har travlt, og der er en masse at se til i hverdagen. Derfor spiller vi kun den første søndag i hver måned” siger Arnold Osmundsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er man 15 år eller derover skal man møde op på seniorholdet. Her træner man to gange i ugen mandag og onsdag 20-22, også i Kløvermark Hallen.

Uanset hold, tilbydes alle nye medlemmer tre gratis træninger. Stave kan lånes af klubben.

Læs mere om klubben HER

 

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...