Sønderborg Floorball Club åbner familietræning

26. september 2015 Sønderborg

I sommeren 2015 blev Sønderborg Floorball Club udpeget af Dansk Floorball Union til at være spydspidsforening.
At være spydspidsforening betyder at vi er med i et projekt om at tiltrække flere medlemmer til floorballsporten. IMG_5714-300x200

Artiklen fortsætter under annoncen

Floorballsporten i Danmark er med i DIF og DGI’s projekt Bevæg dig for livet, hvor man i 2025 vil have 75% af danske borgere til at bevæge sig, og 50% skal være i en forening.

”Vi har som mål at vi over de næste 2 år skal fordoble vores medlemstal på børn og unge siden”, siger formand Arnold Osmundsen i en pressemeddelelse.

Sønderborg Floorball Club vil have fat i børnene i en tidlig alder, og starter derfor et nyt hold op søndag den 4. oktober i Kløvermark Hallen.

Kl. 09.30 starter familiefloorball op. Familiefloorball er for børn fra 2-6 år. Sammen med mor og/eller far skal de spille floorball.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der spilles i en time, hvor der leges, hygges og spilles floorball.

For at kunne være med kræver det blot et par indendørs sko. Stave m.m. kan lånes af klubben.IMG_5781-199x300

”Vi ved at man som familie har travlt, og der er en masse at se til i hverdagen. Derfor spiller vi kun den første søndag i hver måned” siger Arnold Osmundsen.

Er man 15 år eller derover skal man møde op på seniorholdet. Her træner man to gange i ugen mandag og onsdag 20-22, også i Kløvermark Hallen.

Uanset hold, tilbydes alle nye medlemmer tre gratis træninger. Stave kan lånes af klubben.

Læs mere om klubben HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...