Sønderborg Floorball Club starter elhockey i Kløvermarkshallen

Elhockey. Pressefoto
Elhockey. Pressefoto
31. marts 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Rune Dohrmann fra Sønderborg Floorball Club starter et elhockeyhold op for børn mellem 5 og 16 år.

”Det sociale vægtes højt” siger Rune Dohrmann i en pressemeddelelse.

”Måske møder børnene nogle, som har de samme udfordringer i løbet af dagen når de er i skole og ser, når de andre kammerater er ude og spille fodbold eller løber i skolegården og man ikke selv kan være med. Her kan de allesammen være med på lige vilkår”, siger Rune Dohrmann.

Holdet er for børn, der svært ved at løbe og som sidder i kørestol – eller har sygdomme, der gør, at de ikke helt kan følge med de andre børn i klassen. Planen er at starte torsdag den 11. april klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har fået lov til at låne stole fra Aabenraa og Gørding, fordi stolene er dyre og Sønderborg Floorball Club ikke har råd til at købe nogle. Men vi har søgt sponsorater forskellige steder”, siger Rune Dohrmann, som venter svar fra de første sponsorer i næste uge.

Det er et krav, at ens forældre eller ledsager kører en ud til Kløvermarkshallen og er til stede under undervisningen. Man skal kunne hjælpe sit barn over i stolen, der er en lift til rådighed, man skal selv have sit løfteklæde med.

Artiklen fortsætter under annoncen

De første tre gange man deltager er det gratis efterfølgende skal man betale kontingent ligesom alle andre sportsgrene, vi kører til og med den 30. maj kontingent resten af året er 150 kr.

Da vi har begrænset antal af stole skal man gerne tilmelde sig til Rune Dohrmann på 2177 4090 – på sms eller telefonisk.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...