Sønderborg Fremad åbner for fodboldtræningen

25. februar 2021 Sport

Sønderborg Fremad har endnu ikke skrevet til alle medlemmerne, at der er træning i den kommende uge, siger ungdomsformand Roland R. Jepsen.

“Vi venter lige på at få de sidste retningslinier, inden vi sender mails rundt”, siger han til SønderborgNYT.

Fodboldspillerne har ikke været sparket til bolde siden december og det med at træne i mindre grupper ville Sønderborg Fremad ikke begynde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det giver mere bøvl end glæde. Vi havde nogle spillere, der begyndte at løbetræne, men det ebbede ud igen. Nok fordi fodbold er en holdsport og det at dyrke sin sport i et fællesskab er vigtigt for vores medlemmer”, siger ungdomsformanden.

“Trænere, børn og andre spillere glæder sig til at komme på græs – og vi har fundet plads til alle holdene”, siger ungdomsformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunens største solcellepark på vej til Sydals

14. april 2021 Samfund

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild på Sydals. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på […]

Læs mere...