Sønderborg Fremad har en herlig fodboldskole i uge 26

27. februar 2021 Sport

Den fedeste uge i sommerferien er uge 26, hvor der er F&E Fodboldskole 2021 hos Sønderborg Fremad.

Det bliver en uge med masser af fodbold, nye venskaber og tid til masser af fodboldsnak. Vi udfordre dig igennem øvelser både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt – intensiv træning tilpasset efter dit niveau, og alder med plads til en masse glæde sammen med vennerne.

”Ingen er perfekte, og ingen er ens, derfor tilpasser vi træningen efter niveau, og alder – og, vi lære spillerne at det er helt okay at lave fejl, for at blive bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor vil fodboldspillerne også opleve at der er flere trænere/assistenter på i hver gruppe, for at alle fodboldspillere bliver set, hørt og hjulpet”, siger Oliver Lundgaard fra F&E Fodboldskoler i en pressemeddelelse.

”Alt i alt er vores fodboldskolekoncept et koncept som giver alle fodboldstjernerne en uforglemmelig oplevelse, og samtidig en fyldt rygsække med en masse værktøjer som de kan bruge i egen klub, og haven”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...