Sønderborg Futsal spillede hjemme mod Hjørring

11. december 2022 Sport

Der var lagt op til det helt store brag i Humlehøj Hallen, som lørdag eftermiddag næsten var fyldt til bristepunktet, da kampen om 1. pladsen skulle afgøres. Det blev dog en kamp uden vinder og dermed skal vi vente til sidste runde i puljen før 1. pladsen er afgjort, skriver Sønderborg Futsal.

Sønderborg Futsal startede kampen bedst og kom foran 1-0 på mål af Mahir Dzankovic allerede efter fire minutters spil, men den føring holdt dog ikke længe, idet Casper Knudsen efter 7 minutters spil kunne udligne til 1-1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Minuttet efter kom Hjørring foran 1-2 da Arfan Habibi scorer i det ottende minut.

Den føring til Hjørring holdt indtil det 18. minut, hvor Mathias Andersen udlignede til 2-2, som også blev pausestillingen.

I 2. halvleg var det igen Sønderborg, der fik den bedste start, da Emil Skursch efter 24 minutters spil bringer Sønderborg foran 3-2. En føring der holdt til meget kort tid før slu fløjt.

Hjørring vælger, med otte minutter tilbage af kampen, at gå i powerplay, men Sønderborg stod godt organiseret i forsvaret og gav ikke mange åbninger væk. Sønderborg havde mulighederne for at lukke kampen flere gange, da Hjørring var i powerplay, men skarpheden manglede i flere situationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I stedet kunne Arfan Habibi med 20 sekunder tilbage af kampen score det sidste mål til slutstillingen 3-3.

Et uafgjort resultat som Sønderborg kan bruge til mest, fordi det betyder, at holdet stadigvæk selv kan afgøre sin placering i puljen, når sidste runde spilles mod Lystrup Futsal.

Men vigtigst af alt – Hjørring Futsal Klub har stadigvæk aldrig vundet over Sønderborg Futsal på hjemmebanen i Sønderborg.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...