Sønderborg Garden fik flot 12. plads ved DM for bygarder

8. juli 2019 Sønderborg

Sønderborg Garden har netop deltaget til Danmarksmesterskaberne for bygarder.

For rigtigt mange af gardisterne var det deres første deltagelse i en konkurrence, da garden det sidste års tid har gennemgået et generationsskifte, skriver Sønderborg Garden.

Der deltog 32 garder fra hele Danmark, og der blev konkurreret i mange discipliner, hvor Sønderborg Garden stillede op i de fire – med flotte resultater til følge:

I bymarch opnåede Sønderborg Garden en 11. plads.

I Brassbandets konkurrence blev det til en 7. plads,

Artiklen fortsætter under annoncen

Trommekorpset fik en 8 plads og i tattoo hvor vi opstillede med et helt nyt tattoo – lavet af gardisterne selv – blev det til en flot 14. plads.

Alt i alt gav det en samlet placering som nummer 12 i Danmark, et resultat garden er rigtigt stolte af.

Ud over en weekend i konkurrencens tegn, blev der også tid til en masse hygge og sjov alle garder imellem, som kulminerede lørdag aften ved den store gallafest, med deltagelse af alle 1200 gardister.

Alt dette blev blandt andet muliggjort af H. P.  Therkelsen som velvilligt valgte at sponsorere vores bus, skriver garden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vel hjemme igen glæder Sønderborg Garden sig nu til at vise deres kunnen ved Ringridningsfesten og ikke mindst til lørdag aften, hvor publikum oplever gardens helt nye tattoo ved slottet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...