Sønderborg Garden har loppemarked på lørdag

1. september 2020 Sønderborg

Sønderborg Gardens støttekreds inviterer til loppemarked på lørdag mellem klokken 10 og 16. Det foregår – som altid – i Hønsehuset bag Dybbøl Bygade 2F.

”Der vil ligesom sidst være sprit ved indgangen og vi lukker et begrænset antal kunder ind ad gangen, så alle kan føle sig trygge og holde afstand til hinanden” , siger formand Peter Madsen Greve i en pressemeddelelse.

Som altid er der mange spændende ting, så man kan gøre en god handel og Sønderborg Gardens støttekreds håber derfor, at mange vil komme forbi på dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skulle også have været loppemarked i marts, men det spændte Coronavirussen ben for.

Vi håber, at kunne åbne loppemarkedet senere på foråret eller forsommeren, skrev Sønderborg Gardens Støtteforening i forbindelse med aflysningen i foråret.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...