Sønderborg Garden holder åbent hus alle onsdage i september

2. september 2019 Kultur

Sønderborg garden tæller i dag 45 unge mennesker i uniform og omkring 15 elever og de vil så gerne have flere med.

Derfor arrangeres åbent hus hver onsdag i september kl. 19-20 på Humlehøjskolen, hvor der er mulighed for at få mere information om hvad det vil sige at være med i en garde, man kan prøve en tromme og en trompet, høre Garden øve og snakke med gardisterne om garderlivet.

Eneste forudsætninger for at starte er at du er mellem 8 og 20 år, har lyst til at lære at spille musik, og indgå i et unikt fællesskab der er sjovt, dannende og giver oplevelser og venner for livet.

Man behøver altså ikke kunne noget med musik i forvejen. Garden sørger for at lære dig alt som er nødvendigt. Instrumenter og uniform låner man af garden, så der er ikke nogen stor investering forbundet med det.

At Sønderborg Garden er et fedt sted at være, får man hurtigt bekræftet ved at spørge gardisterne selv:

”Jeg går i garden, fordi jeg altid har været meget glad for musik. Det har lært mig at være mere åben, og at turde stå selv. Man lærer at det er okay at lave fejl, folk bliver ikke sure. Og man får oven i det en masse venskaber der holder”, siger Cecilie Mau i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Garden tilbyder også hele tiden de unge mennesker at udvikle sig. F.eks. er Cecilie Mau underviser for Gardens elever:

”Jeg underviser også gardens elevorkester, ved siden af. Dette er en god oplevelse for mig, og for eleverne. Eleverne lærer at spille sammen før de kommer ind i gardens orkester, og som gardister er vi med til at skabe fremtiden for garden.”

Sønderborg Garden håber på en masse besøg de næste onsdage.

Er man forhindret i at deltage, kan der altid ringes til den elevansvarlige, Henrik Juul, på telefon 61603421.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...