Sønderborg Garden klarede sig flot ved DM for bygarder

4. juli 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Gardisterne i Sønderborg Garden leverede den ene gode præstation efter den anden ved DM for bygarder i Vejen og er meget flotte repræsentanter for Sønderborg by. Sønderborg Garden stillede op i fem forskellige konkurrencer, som indgår i den samlede bedømmelse når placeringerne gøres op.

Samlet sluttede Sønderborg Garden med en 11. plads for bygarder ud af de 35 deltagende garder. Det er ikke kun den samlede 11. plads, der skaber glæde og stolthed hos Sønderborg Garden. Brassbandet formåede at slutte på en 3. plads i deres konkurrence, hvilket gjorde det muligt at komme på podiet, og få en pokal med hjem til samlingen, skriver Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til venstre: Tambourmajor Julie Siw Andresen: Til Højre: Fanebærer Agnes Mikkelsen. Foto: Sønderborg Garden

I forbindelse med Sønderborg Ringridning vil Sønderborg by få rig mulighed for at opleve og glædes ved Sønderborg Gardens musik. Dette sker når Sønderborg Garden spiller i ringrideroptoget, koncerten ved rådhuset lørdag samt det store tattoo ved Sønderborg Slot lørdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu puster gardisterne ud efter et dejligt DM, men glæder sig til at være på hjemmebane til Sønderborg Ringridning.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...