Sønderborg Garden skal til Esbjerg og spille for Kronprinsen

18. maj 2018 Kultur

I anledning af kronprins Frederiks 50 års fødselsdag, er hele Danmark inviteret til at løbe med og fejre kronprinsen ved Royal Run i de fem byer, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København 2. pinsedag.

Sønderborg Garden er helt eksklusivt – sammen med Varde Garden – udvalgt af Landsgarderforeningen til at spille ved Royal Run i Esbjerg, mens der er andre garder der får lov at spille i de andre fire byer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kronprinsen deltager selv i alle fem løb, og i Esbjerg skal han løbe distancen ’One mile’ i byens gader, skriver Sønderborg Garden i en pressemddelelse.

De unge mennesker i garden glæder sig ekstra meget til arrangementet, da de kommer på helt tæt hold af kronprinsen, når han løber sin ’One mile’ i byen. Udover at garden skal spille forskellige steder i byens gader, får de nemlig også lov til at marchere bag kronprinsen, mens han løber de sidste 800 meter af sin ’One mile’ frem til målstregen, hvor han skal skyde 10 km ruten i gang. Her har garden også planlagt et bestemt stykke musik, som de vil spille for kronprinsen, når han er kommet i mål.

Til dagens anledning har garden netop selv sammensat et spændende program af numre, hvor der også var plads til et par nye numre på repertoiret, som de også glæder sig meget til at tage hul på ved denne fine lejlighed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iværksættervirksomhed vil reducere emballageforbruget i webhandlen drastisk

14. april 2021 Erhverv

Der bliver aktuelt sendt henved 120 millioner pakker rundt i Danmark som resultat af køb på nettet. Væksten i dansk nethandel er under coronapandemien ganske enkelt eksploderet. Det er forbruget af emballage i form af papkasser og forskelligt fyld også. Det nærmer sig nu 50.000 tons papaffald. Det har iværksættervirksomheden PERO Solutions A/S tænkt sig […]

Læs mere...